Jump to content
Sign in to follow this  
Scapegoat_Stephen

Image links sometimes work sometimes not?

Recommended Posts

Hi Guys

So to post in my Display Cabinet thread:

 

I usually just copy and paste from the Facebook Album by right clicking and choosing 'Copy Image Address' which usually works but occasionally does not. In the last couple of days I've been unable to copy a picture across as instead of displaying the picture it just displays a link such as:
 

31494158_10215796490644374_7037939586835

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m no expert on Facebook, but I’ll see what I can do...

Can you paste a link with a space in it so it doesn’t embed, and I can see what Facebook lets you copy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cheers Mako

So this is a direct 'Copy Image Address' with 3 spaces input after the https:// bit: https://    scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31494158_10215796490644374_7037939586835677184_o.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeGavKwOGHr396fiJL9EVNPUCXJixNyIGptw3-KAbGfM0w58IE0JPw0Hj5yKXqrXE4gqUm_5ShQ0bb7lC1dhJqCsvA_fBuHB32AibpknMR6oJw&oh=9688facc9b19fb62b72d9e564e77da26&oe=5B553D98
 

Should be a picture of 8 Blacksmiths :)

I've edited the first post to include the same link after the forum embeds it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, that could be the problem - the link is full of facebook’s extra bits after the actual address. I’ll do some poking about and see if there’s a side route or some other way to get the images over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×